- علوم و تحقیقات
- سازمان سنجش
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین امضای تفاهمنامه همکاری با شرکت راهآهن تاکید کرد: با توجه به ظرفیت علمی و نخبگانی دانشگاهها، میتوانیم از این ظرفیت در گستره راهآهن در سراسر کشور استفاده کنیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال نامهای به روسای دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، از توسعه فعالیتهای دانشگاهها در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت تقدیر کرد.
سازمان سنجش آموزش کشور با صدور اطلاعیهای، تاریخ برگزاری و نحوه نامنویسی در هفتمین آزمون سنجش استاندارد مهارتهای زبان فارسی (سامفا - سامفای دانشگاهی) سال ۱۳۹۹ را اعلام کرد.
مدیرکل نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مناسبسازی فضاهای کالبدی آموزش عالی برای استفاده معلولین و افراد کمتوان جسمی، از اولویتهای اجرایی دانشگاهها باشد.
مدیرکل دفتر برنامهریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت توجه به استعدادهای درخشان، بر لزوم تمرکز بر پرورش و هدایت آنان تاکید کرد.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دفاتر استعدادهای درخشان دانشگاههای سراسر کشور را مهمترین رابط بین نخبگان و استعدادهای برتر دانشگاهها با حوزه ستاد وزارت علوم دانست.
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سومین نشست (مجازی) خیرین آموزش عالی کشور (طرح ارتقای خوابگاههای دانشجویی) که امروز (دوشنبه) در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات خیرین در همکاریهایی که با بدنه وزارت علوم انجام دادند وجود خیرین را در کنار آموزش عالی کشور سبب توانمندسازی عرصه علم و فناوری در کشور دانست.
دکتر محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در سومین نشست (مجازی) خیرین آموزش عالی کشور، اظهار داشت: خوابگاهها باید فضایی مفرح و دلباز برای دانشجویان باشد تا دانشجویان احساس آرامش روحی و روانی داشته باشند.
دکتر ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، در سومین نشست (مجازی) خیرین آموزش عالی کشور، از ارتقای ۱۰۶ خوابگاه به مساحت ۲۵۶هزار و ۴۷۷ مترمربع با مشارکت خیرین، دانشگاهها و این صندوق خبر داد.
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به چهارمین همایش ملی آموزش محیط زیست که امروز (دوشنبه) به میزبانی دانشگاه پیام نور در حال برگزاری است، گفت: برگزاری جشنوارهها و همایشهای علمی الکترونیکی به ویژه در شرایط گسترش ویروس کرونا میتواند گام موثری در راستای نهادینهسازی فرهنگ مدیریت محیطزیست در جامعه ایران با توجه به ظرفیتهای بیبدیل دینی و علمی آن، باشد.
دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی گفت: تحریمهای ناعادلانه نظام جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران، مسیرهای حیاتی را برای بین المللی سازی آموزش عالی باز کرد.
اطلاعات مستخرج از سامانه نماگرکووید -۱۹ ( ISC COVID-۱۹ Visualizer ) نشان می دهد که میزان افزایش جمعیت بیماران که در آبان ماه از حدود ۲۸۰ هزار نفر به ۳۳۰ هزار نفر در آذر افزایش یافته بود به کمتر از ۱۸۴ هزار نفر در دی ماه کاهش یافته است.
دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رشد درصد اشتغال فارغالتحصیلان مقاطع کارشناسیارشد و دکتری در طرح پایش وضعیت اشتغال دانشآموختگان دانشگاهها، پژوهشگاهها و مرا کز آموزش عالی کشور خبر داد.
دکتر علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت روز جهانی آموزش تحت عنوان«آموزش استاندارد و استاندارد آموزش» پیامی صادر کرد.
دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کارگروه توسعه پژوهش علوم قرآنی در بیست و نهمین نشست کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور تاکید کرد: در راستای اعتلای پژوهش و آموزش علوم قرآنی میتوان از توانمندیهای نهادهای آموزشی و پژوهشی علوم قرآنی در کشور استفاده کرد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه اعضای هیئت علمی برای نخستینبار تسهیلات رهن و ودیعه مسکن میگیرند، گفت: تسهیلات خرید و ساخت مسکن این اعضا طی ۲ سال گذشته، ۲ مرحله افزایش یافته است.
دکتر حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل، رئیس مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی این وزارت و رئیس کارگروه توسعه همکاریهای علمی بینالمللی قرآنی در بیست و نهمین نشست کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور تاکید کرد: با توجه به نمود مجموعه فعالیتهای یک کشور در زمینههای مختلف در سطح جهانی و سایر کشورها، لازم است که یافتههای قرآنی نیز به صورت گسترده و از طریق گسترش روابط علمی، بینالمللی به سطح جهانی و کشورهای دیگر منتقل شود.
دکتر علی خاکیصدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در بیست و نهمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور که امروز (شنبه) در محل سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، ماموریت کارگروه آموزشی را کیفیتبخشی منابع انسانی و فرهنگسازی در نظام قرآنی کشور عنوان کرد.
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور گفت: تلاش ما همافزایی بین کمیسیونها جهت محقق شدن اهداف و برنامههای توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور است.
دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری با ارسال نامهای به دکتر محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، خواستار تسریع در تشکیل جلسه کارگروه مشترک و بررسی موضوع یکپارچهسازی ضرایب حقوق و مزایای اعضای هیات علمی و کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.
دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بر لزوم محدودیت در پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تأکید کرد و گفت: از سال آینده هرساله بیش از ۲۰ هزار دانشجوی دکتری جدید وارد جامعه میشود.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: بیماری کرونا پیامدهای مختلفی برای نظام آموزشی عالی داشته است بنابراین راهکارهای علمی ارائه شده در کنگره ملی دانشگاه و کووید-۱۹ برای مسئولان وزارت علوم مهم است و در برنامهریزی آموزش عالی موثر خواهد بود.
دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست کمیته دانشگاهیان ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی تاکید کرد: نهاد دانشگاه در شکلگیری انقلاب اسلامی نقش مهمی داشته است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نامهای به رییس مجلس شورای اسلامی بر لزومِ مستثنی شدن اعضای هیئت علمی دانشگاهها از شمول حداکثر حقوق مقرر در ماده ۷۶ قانون مدیریت خدمات کشوری تاکید کرد و اقدام قانونی مجلس را برای رفع مشکلات ناشی از رای اخیر دیوان عدالت اداری در ابطال بند (۱) مصوبه هیات وزیران در این خصوص خواستار شد.
سرپرست دفتر و مشاوره سلامت سازمان امور دانشجویان با اشاره به نقش مهم مراکز مشاوره در حمایت از دانشجویان به ویژه در ایام کرونا، بر ضرورت تقویت جایگاه مراکز مشاوره در ساختار دانشگاهها تاکید کرد.
دکتر محمدرضا ابن الدین قائم مقام سازمان بسیج اساتید کشور در آیین اختتامیه همایش ملی نقش دانشگاه در جهش تولید، با اشاره به نقش فرهنگی دانشگاهها در جهش تولید گفت: در بحث جهش تولید آن چه اساس و پایه است تغییر باورها است.
دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه "همایش ملی نقش دانشگاه در جهش تولید" که امروز (سهشنبه) در محل سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، با اشاره نقش پررنگ خانواده بزرگ آموزش عالی در جهش تولید گفت: اقتدار یک جامعه در گرو اقتدار علمی و فناوری آن جامعه است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با سفیر سوریه در تهران با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه توسعه پارکهای علم و فناوری، برگسترش همکاریهای علمی تحقیقاتی در زمینه فناوری های نوین و همچنین انتقال تجربیات پارکهای علم و فناوری به سوریه تاکید کرد.
مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آئین اختتامیه اولین سوگواره ملی دانشگاهیان و ششمین یادواره بوی سیب حرم گفت: گسترش و تعمیق فرهنگ و فضائل دینی واخلاقی با تکیه بر فرهنگ اهل بیت(ع) از محورهای مورد توجه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه ها است.
مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: فعالیت مؤسسه «بنیاد علمی بین الملل فرزام (واحد علوم و تحقیقات)» غیرقانونی است.
کتاب دومین رویداد "الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت" از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشر شد.
تفاهمنامه همکاری مشترک بین معاونت اداری و مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تعدادی از دانشگاههای بزرگ کشور که دارای مجوز کانونهای ارزیابی شایستگی مدیران هستند، در راستای تدوین شایستگیها و تربیت مدیران نظام آموزش عالی کشور به امضاء رسید.
دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تشکیل، تقویت و توسعه مراکز رشد و نوآوری در شهرستانها را مهمترین رسالت پارکهای جامع استانی دانست.
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین چهلمین روز شهادت شهید فخری زاده در دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: در شناخت بهتر شهدا باید گفت که شهدا، افضل مردم زمان خودشان هستند.
دکتر جمشید اسماعیلی مدیرکل دفتر نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست ارائه تجربیات مدیریت سبز دانشگاهها، مراکز آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری گفت: انتظارمان این است که رفتار دانشگاهیان، رفتار سبز باشد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت توسعه مدیریت سبز در کشور گفت: استقرار نظام مدیریت سبز در دانشگاهها و به تبع آن توسعه این مهم در سطح کشور، شرایط پیادهسازی و اجرای "دولت سبز" را فراهم میکند.
دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مراسم رونمایی از سامانه باشگاه دانشجویان ایران، فضای دیجیتال و بهرهبرداری از مزیتهای بستر مجازی را زمینهساز ایجاد عدالت آموزشی دانست.
دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از در حال اجرا بودن ۸۴۰۰ قرارداد در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت، در دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی کشور خبر داد.
دکتر عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئتهای اُمنا و هیئت ممیزه مرکزی، در نشست ارائه تجربیات مدیریت سبز دانشگاهها و مراکز آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری، با اشاره به توجه و اهمیت نگاه مدیریت سبز از سوی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، درخواست کرد طراحی شهرهای پایدار و مدیریت سبز را در دستور کار خود قرار دهند.
جلسه شورای علمی و برنامهریزی گسترش زبان فارسی و ایرانشناسی در خارج از کشور با حضور دکتر حسین سالارآملی قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی و دکتر بهادر باقری معاون گسترش زبان فارسی و ایرانشناسی در خارج از کشور و حضور برخط اعضای این شورا (استادان شورای علمی و نمایندگان وزارت امور خارجه، سازمان فرهنگ و ارتباطات و بنیاد سعدی) در محل این وزارت برگزار شد.
دکتر محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نخستین نشست مجازی "تجربیات مدیریت سبز دانشگاهها، مراکز آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری" فردا (سهشنبه) برگزار میشود.
دکتر مهدی کشمیری، مدیرکل دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین آغاز برنامه گرنت فناوری، هدف این برنامه را حمایت از انجام پایاننامههای تحصیلات تکمیلی با محتوای فناورانه (گرنت جوانه)، حمایت از فعالیتهای تحقیقاتی با محتوای تجاریسازی اعضای هیئت علمی (گرنت شکوفایی) و حمایت از فعالیتهای شتابدهی و رشد شرکتهای نوپا (گرنت رشد) دانست.
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم و تحقیقات و فناوری در آیین آغاز برنامه گرنت فناوری که امروز (یکشنبه) به صورت مجازی و حضوری در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، "حمایت از پارکهای علم و فناوری کشور را زمینهساز پیشبرد اهداف اقتصادی در کشور" توصیف کرد.
دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از سیاستهای مهم وزارت علوم؛ تعریف و گسترش گرنتها در حوزه پژوهش و فناوری است.
دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با سفر به استان فارس، ضمن بازدید و افتتاح آزمایشگاه تخصصی پارک علم و فناوری این استان اظهار داشت: پارک علم و فناوری استان باید برای توسعه نهادهای فناوری در استان، عزم جدی داشته باشد.
-
جراحی قفسه سینه بزرگسالان 865,000 تومان
نمره 4.00 از 5 -
عصب شناسی آدامز و ویکتور 595,000 تومان
نمره 4.50 از 5 -
بیهوشی و بیماریهای همراه 589,000 تومان
نمره 5.00 از 5 -
بیماری های قلبی برانوالد 547,000 تومان
نمره 4.50 از 5 -
بیماری های پوست اندرو 431,000 تومان
نمره 4.00 از 5 -
فارماکولوژی کاتزونگ 428,000 تومان
نمره 4.00 از 5 -
ارولوژی عمومی اسمیت 410,000 تومان
نمره 4.60 از 5 -
فارماکولوژی کاتزونگ چهاردهم 394,000 تومان
نمره 4.50 از 5 -
جراحی سابیستون جلد اول 392,000 تومان
نمره 3.50 از 5 -
جراحی سابیستون جلد دوم 387,000 تومان
نمره 4.50 از 5 -
میکروب شناسی چاوتز 331,000 تومان
نمره 5.00 از 5 -
فیزیولوژی پزشکی گانونگ 326,000 تومان
نمره 5.00 از 5 -
آزمون پزشکی کانادا جلد اول 297,000 تومان
نمره 3.50 از 5 -
جراحی استخوان های صورت 290,000 تومان
نمره 4.00 از 5 -
آزمون پزشکی کانادا جلد دوم 282,000 تومان
نمره 4.00 از 5 -
پاتولوژی دهان و فک نویل 274,000 تومان
نمره 3.50 از 5 -
جنین شناسی پزشکی لانگمن 226,000 تومان
نمره 4.50 از 5 -
آزمون کاپلان مديکال آناتومی 193,000 تومان
نمره 4.00 از 5 -
ملزومات مغز انسان 180,000 تومان
نمره 3.75 از 5 -
آزمون پزشکی کاپلان مديکال 174,000 تومان
نمره 3.50 از 5 -
بیماریهای زنان برک و نواک 147,000 تومان
نمره 5.00 از 5 -
ارتودنسی پروفیت جلد اول 104,000 تومان
نمره 5.00 از 5 -
ارتوپدی کمپل جلد چهارم 96,200 تومان
نمره 4.00 از 5 -
بیوشیمی تیتز جلد دوم 88,300 تومان
نمره 4.50 از 5